Stephanie Laurens – Het heft in eigen hand

14.95


Achterkant boek
Deel 1 van de Cynsterzusjes

Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen!
Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten. Heather wil trouwen uit liefde, ze wil overrompeld worden en veroverd door haar eigen held. Ze weet zeker dat ze zoeken man niet zal vinden op de gebruikelijke – doodsaaie – Londense balavonden. Vastbesloten haar ware liefde vinden, besluit ze haar heil elders te zoeken.

Op voorraad

Beschrijving

Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen!

Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten. Heather wil trouwen uit liefde, ze wil overrompeld worden en veroverd door haar eigen held. Ze weet zeker dat ze zo’n man niet zal vinden op de gebruikelijke – doodsaaie – Londense balavonden.

Vastbesloten haar ware liefde vinden, besluit ze haar heil elders te zoeken – en bezoekt ze een volkomen onoorbare soiree. Haar gewaagde poging wordt echter ruw verstoord door Timothy Danvers, Viscount Breckenridge, die haar gebiedt onmiddellijk te vertrekken, nu haar reputatie nog intact is. Tot zijn ontzetting brengt zijn bemoeienis haar juist in gevaar. Ze wordt door een onbekende man in een rijtuig geduwd en ontvoerd. Timothy zet meteen de achtervolging in om die opstandige Heather te redden – en misschien wel de held te zijn waar ze al die tijd naar op zoek is geweest.

Zal het hem lukken om Heather uit de handen van haar ontvoerders te bevrijden of wacht haar een erger lot?

Details boek

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke titel

Viscount Breckenridge to the Rescue

Oorspronkelijke uitgave

2011

Nederlandse uitgave

2015

Conditie boek

Kleine minimale leesspoortjes, is nog zeer mooi

Auteur

Stephanie Laurens

Uitgever

HarperCollins

Serie

Cynster Familie