Toont alle 2 resultaten

Delicious – Lekker koken!

Van de makers van hét culi-tijdschrift van Nederland!

112 nieuwe recepten voor elk seizoen en voor elke gelegenheid, met prachtige foto’s bij elk recept en duidelijke, foolproof beschrijvingen.

Valli Little is food director van de Australische delicious. Zij kookt als geen ander wereldmenu’s die iedereen inspireren en staat garant voor een eenvoudige voorbereiding in de keuken én verbluffende resultaten op tafel. Niet voor niets is de Nederlandse delicious.-redactie fan van haar!

Avontuurlijke gerechten, geïnspireerd op de Mediterrane en de Aziatische keuken, waarin nauwelijks kant-en-klaar producten worden gebruikt, maar die je vanaf de basis, met eigenhandig vervaardigde smaakmakers bereidt. Achterin staan enkele basisrecepten van b.v. pesto, chocoladeganahe. Dit zal vooral ervaren koks aanspreken.

De samenstelster van het boek schrikt evenmin terug voor dure ingrediënten en bewerkelijke patisserie, wat voor beginnende koks problemen kan opleveren.

De duidelijke, maar soms erg bewerkelijke recepten zijn ingedeeld in elf thematische hoofdstukken, variërend van comfortfood tot het kerstdiner.

Jamie nr. 01 – 2017

Jamie 01~2017  Feel-good food

55 exclusieve recepten

Lekker snel!
We ♥ noedels

Kroonjuweeltjes

Fris & Fit mat Jamie

Salade met stokjes

REIZEN

Aruba