Resultaat 1–10 van de 20 resultaten wordt getoond

vrouw oranje jurk man wit overhemd erotische houding kasteel achtergrond

Cheryl Bolen – Gravin in spe (nr. 574)

Als ze beseft dat haar overleden echtgenoot zich alleen maar heeft vóórgedaan als Lord Warwick, is Maggie Peabody ten einde raad. Ze ziet geen andere mogelijkheid dan zich op te dringen aan Edward, de échte Lord Warwick.
Die wil echter niets liever dan zich ontdoen van Maggie, die zijn huis is binnengedrongen met veertien koffers, een jongere zuster, een kamenier en een érg dikke kat. Maar als blijkt dat Maggies overleden echtgenoot de sleutelfiguur in een spionagezaak was, vereist het landsbelang dat Edward de beeldschone vrouw dag en nacht bewaakt. Ook al vertrouwt hij haar voor geen penny.

€ 0.75

vrouw witte jurk man zwart pak bomen achtergrond

Emily Bryan – Een lust voor het oog (nr. 786)

Weduwe Artemisia, hertogin van Southwycke, staat bekend om haar eigenzinnige en soms zelfs scandaleuze gedrag. Zo schildert ze graag naakte mannen. Ondanks haar ruime ervaring is ze diep onder de indruk als ze haar nieuwe model, Thomas Doverspike, in volle glorie aanschouwt.
Net als Artemisia lijkt te vallen voor zijn zelfverzekerde onbeschroomdheid, blijkt dat Thomas in werkelijkheid Trevelyn Deveridge heet. Als geheim agent gebruikt hij zijn baantje als dekmantel om een mysterieuze zaak te ontrafelen.
Artemisia is bereid de knappe Trevelyn zijn onoprechtheid te vergeven, en dan raken ze samen verzeild in een avontuur waar het gevaar én de romantiek van afdruipen.

€ 0.75

Gerri Russell – In de ban van Scotia (nr. 730)

Deel 1 van de The Stones of Destiny trilogie
Het jaar 1308.

Schotland is in rep en roer. De Vier Ruiters trekken moordend en plunderend door het land, op zoek naar de Steen der Voorzienigheid. Die wordt verborgen gehouden door Scotia, een krijgsvrouwe die alle mannen de baas is. Zij wijdt zich volledig aan haar missie om Schotse krijgers zodanig te trainen dat ze de Engelsen kunnen weerstaan.

Als de onverschrokken en aantrekkelijke clanleider Ian MacKinnon zich op haar kasteel meldt, merkt Scotia voor het eerst in haar leven dat er méér in het leven is dan krijgskunst alleen. Toch verzet ze zich uit alle macht tegen de romantische en lichamelijke gevoelens die hij bij haar losmaakt. Ian en zij zullen namelijk al hun energie nodig hebben om Scotia’s kasteel én Ians dorp te beschermen.

Terwijl onvervuld verlangen hen verscheurt, maken ze zich op voor de onvermijdelijke confrontatie met de Vier Ruiters…

€ 0.75

vrouw roze jurk man paars gilet kust rotsen vuurtoren

Linda Needham – Vannacht van jou (nr. 845)

Deel 1 van de The Gentlemen Rogues serie.

Jared, graaf van Hawkesly, sluit in allerijl een verstandshuwelijk met de hem onbekende, maar zeer aantrekkelijke Kathryn Trafford. Welgeteld één minuut later moet hij er alweer vandoor, omdat dringende zaken zijn aandacht vragen.
Nu, anderhalf jaar later, maakt hij eindelijk zijn opwachting op Hawkesly Hall, erop gespitst om zijn huwelijk alsnog te consummeren. Maar het onthaal verloopt anders dan gehoopt. Zijn eens zo vredige landgoed is omgetoverd tot een bruisend activiteitencentrum waar het wemelt van de onbekenden. En tot overmaat van ramp herkent zijn echtgenote hem niet eens, hetgeen Jared ertoe brengt zijn identiteit nog even te verzwijgen. Wat echter niet veranderd is, is de aantrekkingskracht die Kate op hem uitoefent. Maar hoe kan Jared, alias kolonel Huddleswell, toewerken naar de lang verbeide huwelijksnacht?

€ 0.75

Santa Montefiore - Als de rododendron bloeit

Santa Montefiore – Als de rododendron bloeit

Deel 2 van de serie Deverill

De vrouwen van kasteel Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Kitty wordt verscheurd door haar liefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te herstellen en stort zich vol overgave op de renovatie, zich niet bewust van de rampspoed die onafwendbaar op haar af komt. Bridie probeert wanhopig over het verlies van haar zoon heen te komen, die ze bij zijn geboorte moest afstaan en verzint de wildste plannen om hem terug te krijgen. Ondertussen groeit er in Amerika een eenzaam meisje op, dat niets weet van haar familie…

De drie vrouwen staan voor belangrijke beslissingen in hun leven, beslissingen die hen ver weg kunnen voeren van Ierlands groene kusten en het kasteel dat hen zo veel jaren heeft verbonden. Is liefde alleen genoeg om de zware tijd die hun te wachten staat het hoofd te bieden?

€ 2.95

man vrouw erotische houding zee volle maan

Shana Galen – Een schat voor altijd (nr. 759)

Deel 2 van de Misadventures in Matrimony serie.

Londen, 1811.
De vrijgevochten Josie Hale weet twee dingen zeker: ze zal nooit trouwen én ze wil koste wat kost de verborgen schat van haar grootvader vinden. Maar dat laatste is een probleem, want ze bezit slechts één helft van de schatkaart. De andere helft is in handen van haar gezworen vijand Stephen Doubleday, kleinzoon van haar grootvaders compagnon. Ondanks hun wederzijdse afkeer besluiten ze samen op zoek te gaan naar de mysterieuze nalatenschap.
Maar de speurtocht is allerminst zonder gevaar. Terwijl Josie en Stephen steeds nader tot elkaar komen, blijkt dat nóg een kaper op de kust is, die bovendien bereid is om over lijken te gaan.
Vanaf dat moment begint Josie hevig te twijfelen aan haar heilige voornemens: is liefde dan toch waardevoller dan al het goud in de wereld?

 € 0.75

Haar naam was Sarah

De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waarvandaan duizenden joden worden gedeporteerd.

Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledingkast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong, en de sleutel bij zich stak. Zestig jaar later krijgt Julia Jarmond, een Amerikaanse journaliste in Parijs, de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia.

Ze gaat op zoek in archieven en via het dossier van Sarah ontdekt zij het goed verborgen geheim van haar schoonfamilie.

Sarah Harrison Het nest van de nachtegaal

Het nest van de nachtegaal

Deel 2 Swan Music Trilogie

Nadat Pamela Griffe al jong weduwe is geworden door de Eerste Wereldoorlog, besluit ze naar Londen te vertrekken. Aan het eind van de woelige jaren twintig gaat ze werken bij Christopher en Amanda Jarvis, een charmant en excentriek echtpaar dat zich omringt met kunstenaars en flamboyante vrienden. Ze raakt gefascineerd door de schilderijen van Suzannah Murphy en door de persoon op een van haar portretten, John Ashe. Ashe is een man van tegenstellingen, knap maar vreselijk verminkt in de oorlog, filantropisch maar meedogenloos, invloedrijk maar gereserveerd, energiek maar ijskoud. Als Pamela een parttime baan bij hem accepteert, ontdekt ze dat ze een verbond met de duivel heeft gesloten, waarvan ze langzaam maar zeker beseft hoe ze het in haar eigen voordeel om kan buigen. Maar hoe sterk en vindingrijk ze ook is, er hangt een prijskaartje aan haar onafhankelijkheid…

Aanbieding!

De laatste liefdesbrief | €4.95

Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten.

Het raakt een gevoelige snaar bij Ellie – zelf verwikkeld in een relatie met een getrouwde man – en ze gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief.

Kate Furnivall – De wilde orchidee

Deel 2 Ivanova

China, 1928.

De wilde orchidee is het verhaal van de eigenzinnige Russische Lydia Ivanova en haar strijd om te overleven in het tumultueuze, door oorlog geteisterde China van 1928. Lydia en haar beeldschone maar onverantwoordelijke moeder zijn tijdens de revolutie uit Rusland gevlucht, en wonen als berooide outsiders in China.

Noodgedwongen slaat Lydia aan het zakkenrollen in de oude Chinese binnenstad en raakt daardoor verstrikt in de netten van de criminele broederschap die wordt gedomineerd door bijzonder wrede triades. Het is Chang An Lo, een jonge idealistische communist, die haar redt en op wie ze hopeloos verliefd wordt. Hij en Lydia staan aan weerszijden van de politieke en sociale scheidslijnen en hun wederzijdse liefde is even onvergeeflijk en schaamtevol in de ogen van de Europeanen als in de ogen van de Chinezen.