Heeft de butler het weer gedaan? Waar is het verdwenen testament?
Mysterie en misdaad, laat je meevoeren en probeer het te ontrafel.

Toont alle 3 resultaten

Charlotte Carter – Coq au vin

Deel 2 Nanette Hayes-mysterie

De saxofoonspelende hoofdpersoon, Nanette Hayes, verdient de kost als straatmuzikant.
Op verzoek van haar moeder gaat ze naar Parijs om haar rolmodel tante Vivian uit de geldzorgen te helpen.

In Parijs blijkt deze echter niet meer te wonen op het door haar opgegeven adres. Tijdens de zoektocht naar tante Viv wordt Nan overvallen door skinheads, maar Andre, een Afro-Amerikaanse violist met dreadlocks, redt haar uit hun handen.

Charlotte Carter – Rhode Island Red

Deel 1 Nanette Hayes-mysterie

Messcherpe, gevatte en tegendraadse trilogie over de saxofoonspelende private eye tegen wil en dank, Nanette Hayes

Rhode Island Red: Jazzsaxofoniste Nanette Hayes had beter moeten weten en Sig niet mee naar huis moeten nemen. Maar ze voelt zich waardeloos nadat haar relatie met Walter is uitgegaan en heeft behoefte aan gezelschap. Nog voor het krieken van de ochtend wordt Sig echter in haar huis vermoord, en vindt ze 60.000 dollar in haar saxofoon, daar blijkbaar door Sig – die een undercoveragent blijkt te zijn – verstopt.

Elizabeth George Klassemoord

Klassemoord

Deel 3 Thomas Lynley / Barbara Havers serie

Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze en gemartelde lichaam van de dertienjarige Matthew Whately gevonden.

Is hij in handen van een sadistische maniak gevallen? Het spoor leidt naar Bregar Chambers, een typische Engelse privé-school met een respectabele traditie, waarin al generaties lang jongens uit de betere kringen opgeleid worden. Inspecteur Thomas Lynley en brigadier Barbara Havers stuiten al gauw op het heersende systeem van erecodes: alle betrokkenen, zowel docenten als leerlingen, houden elkaar de hand boven het hoofd en zwijgen als het graf. Tal van verdachten passeren de revue: een leraar met pedofiele neigingen, de sadistische leerling Clive Pritchard en de cynische Giles Byrne. Allen lijken ze een motief te hebben, maar waterdichte bewijzen ontbreken.

Totdat nieuwe, maar verrassende informatie boven tafel komt…