De liefdesverhalen waar Harlequin beroemd mee is geworden.

Bouquet neemt je mee naar een wereld vol glamour, hartstocht en verleiding…


 

Toont alle 10 resultaten

man pak vrouw rode jurk Venetië kussen

Carol Marinelli – Een week in weelde | Een opwindende uitdaging | Geraffineerde verleiding

Carol Marinelli – Een week in weelde

Journaliste Amelia is dolblij met haar nieuwe opdracht: niet alleen mag ze een artikel schrijven over de steenrijke zakenman Vaughan Mason, ze mag daarvoor zelfs een week met hem meelopen. Een week in weelde leven, en daarvoor nog betaald worden ook! Er is alleen één probleem: Vaughan is een beruchte rokkenjager!

Carol Marinelli – Een opwindende uitdaging

Karins broer heeft een familie-erfstuk zomaar verkocht aan de schatrijke Xante Rossi. In haar woede besluit ze het juweel terug te stelen. Tot haar grote schrik wordt ze door de Griekse tycoon op heterdaad betrapt! Eerst is ze opgelucht als Xante de politie er niet bij haalt, tot ze hoort wat hij van haar verwacht om het goed te maken…

Carol Marinelli – Geraffineerde verleiding

Miljardair Raul Di Savo zint op wraak op zijn aartsvijand Bastiano. Wanneer hij opvangt dat die zijn zinnen op de onschuldige Lydia heeft gezet, weet hij dat hij niet verder hoeft te zoeken. Als hij haar verleidt, kan hij zijn verlangen naar wraak stillen… én zijn heftige begeerte naar haar! Om te ontkomen aan Bastiano stort Lydia zich in Rauls armen. Onder zijn ervaren aanrakingen laat ze alle terughoudendheid varen, iets wat niet zonder gevolgen blijft. Dan ontdekt ze dat hij slechts een wraakzuchtig spel met haar speelt…

€ 1.50

engelse dubbeldekker bus vrouw man met krant

Charlotte Lamb – Een man als geen ander (nr. 431)

Kate’s nieuwe baas, redacteur Eliot Holman, mag dan onweerstaanbaar zijn, bij Kate heeft hij weinig succes.

Ook al is het duidelijk dat hij wél in haar is geïnteresseerd. Om haar koele en afwijzende houding tegenover mannen te verklaren, laat Kate iedereen geloven dat zij nog steeds treurt om haar overleden echtgenoot Toby. Niemand weet echter hoe uitgesproken wreed hij haar heeft behandeld. Na zijn dood heeft Kate gezworen zich nooit meer met een man in te laten, en het kost haar weinig moeite deze belofte gestand te doen. Ook al zet Eliot alles op alles om haar uit haar schulp te halen.

Hij is immers een man als alle anderen… of niet soms?

€ 0.75

Charlotte Lamb - Gedreven door verlangen (nr. 462)

Charlotte Lamb – Gedreven door verlangen (nr. 462)

Marisa leeft al weer twee jaar gescheiden van Gabriel, haar echtgenoot, en nog steeds kan ze niet wennen aan het idee getrouwd te zijn.

Gabriel overrompelde haar indertijd met zijn liefde en zijn rijkdom en liet Marisa weinig ruimte om zichzelf te ontplooien. Het feit dat hij haar zag als één van zijn diverse bezittingen, droeg ertoe bij dat ze hem twee jaar geleden verliet. Er is in de tussentijd echter wel iets veranderd! Marisa is genoodzaakt Jamie, haar zoontje, alleen en in armoede op te voeden. Dat heeft haar van een angstig muisje veranderd in een zelfbewuste jonge vrouw, die eindelijk weet wat liefde is. Dan wordt de kleine Jamie ontvoerd. Marisa is ten einde raad en het verschijnen van Gabriel doet daar weinig goed aan…

€ 0.75

man vrouw wolkenkrabbers raam

Karen van der Zee – In een vurig pleidooi (nr. 460)

Na een ernstig auto-ongeluk en na het stuklopen van haar verloving is het beste wat Faye Sherwood kan overkomen haar vriendschap met Kai Ellington.

Ze ondervindt veel steun van hem en hij is een gezellige kameraad. Wanneer hij haar vertelt van haar te houden, probeert ze echter meer afstand tussen hen te scheppen. Kai blijkt vastomlijnde toekomstplannen te hebben en Faye weet dat zij niet aan zijn verwachtingen zal kunnen voldoen. Het ongeluk heeft tragische gevolgen voor haar gehad, maar ze heeft het nooit kunnen opbrengen er eens met iemand over te praten. Nu zal ze niet langer kunnen zwijgen. Kai heeft recht op de waarheid. Uit angst voor zijn reactie stelt ze het gesprek voortdurend uit — totdat een vraag van Kai haar dwingt open kaart te spelen…

€ 0.75

vrouw man piano

Lilian Peake – Speel dan voor mij (nr. 417)

Olivia Barnes laat zich niet meteen uit het veld slaan door haar eerste, nogal stormachtige ontmoeting met de zonderlinge man die in een eenzame boerderij woont.

Ze keert terug om hem te verplegen, blijft bij hem… en trouwt uiteindelijk met hem! Ze is stomverbaasd als tijdens de huwelijksplechtigheid op het stadhuis blijkt dat haar mysterieuze echtgenoot de man is die zij al jaren vanuit de verte adoreert, de beroemde concertpianist Macaire Connal, wiens carrière abrupt is afgebroken door een auto-ongeluk. Zal haar liefde voor hem sterk genoeg zijn om hem uit zijn isolement te halen en hem weer te leren wat geluk is? Of zal ze hem uiteindelijk toch verliezen aan zijn exotische ex-verloofde, de operazangeres die vastbesloten is hun huwelijk zo snel mogelijk te verwoesten?

€ 0.75

man vrouw zeilboot zee

Lindsay Armstrong – Gekust door de liefde (nr. 2889)

Deeltje van het thema Wuivende palmen

Maggie Trent mag dan opgegroeid zijn in weelde, ze heeft hard gevochten voor haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. En dan vertelt Jack McKinnon – een onuitstaanbaar aantrekkelijke selfmade miljonair – doodleuk dat ze gewoon een verwend rijkelui dochtertje is! Behalve verontwaardiging roept hij echter nog iets anders in haar op. Om erachter te komen wat dat precies is, besluit ze hem op te zoeken in vakantiehuis op het tropische Gloucester Island. In eerste instantie wil hij haar wegsturen, maar om de een of andere reden verandert hij van gedachten. En dan blijkt er maar één onbezonnen nacht voor nodig om haar hele leven op zijn kop te zetten….

€ 0.50

vrouw gele jurk man zwart pak trap kerst guirlandes kaarsen

Penny Jordan – Dromen van een witte kerst | Veel zoeter dan wraak | Passie onder de sterren

Drie zalig romantische kerstverhalen van sterauteur Penny Jordan – voor het eerst in een Nederlandse vertaling!
Penny Jordan – Dromen van een witte kerst

Kerst in de Yorkshire Dales zou een feestelijke gelegenheid moeten zijn, maar niet voor Lisa, die er voor het eerst haar aanstaande schoonouders bezoekt. Door de kilte van Henry’s moeder daalt de temperatuur in huis algauw tot onder het vriespunt. Redding komt vanuit onverwachte hoek, in de persoon van de irritant vrijpostige Oliver Davenport. Eerst flirt hij openlijk met haar, om haar vervolgens mee te nemen naar zijn eigen huis, voor een kerstfeest om nooit te vergeten…

Penny Jordan – Veel zoeter dan wraak

Wanneer haar ex-baas een kerstdiner organiseert voor zijn zakenrelaties, ziet privékok Heaven haar kans schoon. Door zijn schuld raakte ze haar baan kwijt en werd haar ontluikende romance met John Huntingdon in de kiem gesmoord. Dus zal ze zich wreken… door een heel bijzonder ingrediënt toe te voegen aan haar befaamde kerstpudding. Maar dan ontdekt ze tot haar schrik dat John een van de gasten is!

Penny Jordan – Passie onder de sterren

Zij, trouwen met de prins van Fortenegro? Dáárvoor is Ionanthe niet teruggekeerd naar het vorstendom van haar jeugd! Alleen eisen de oude wetten van het land dat zíj boete doet voor de fouten van haar zus. Dus zal ze haar vrijheid achterlaten bij de kasteelpoort en de vrouw worden van de knappe, maar als genadeloos bekendstaande prins Max…

€ 1.50

vrouw rood haar man pak

Rachel Lindsay – Een tedere belofte (nr. 422)

Omdat haar vriendin Maggie in het ziekenhuis ligt, neemt Natalie Baker zolang de zorg voor diens huwelijksbureau op zich.

Omdat haar vriendin Maggie in het ziekenhuis ligt, neemt Natalie Baker zolang de zorg voor diens huwelijksbureau op zich. Ze wordt nu echter gedwongen om samen te werken met Roland, Maggie’s broer, voor wie ze bepaalt geen vriendschappelijke gevoelens koestert. Zijn verhouding met de jonge Gillian Denton boezemt Natalie niet alleen wantrouwen in, maar brengt ook de goede naam van het bureau in diskrediet. Natalie heeft er alles voor over om een schandaal te vermijden; zelfs uitgaan met de broer van de onbezonnen Gillian, de hautaine Miles Denton…

€ 0.75

vrouw rood haar man lacht wit huis bergen

Rosemary Carter – Een sluier over de velden (nr. 434)

Om haar verloofde Gary een plezier te doen, gebruikt Kelly haar geld en aanzien om George Anderson over te halen hen bij de beklimming van de Drakensbergen als gids voor te gaan.

Wanneer deze door Gary’s onachtzaamheid gewond raakt, is Kelly bereid de financiële gevolgen voor haar rekening te nemen. Maar Nicholas van Mijden, de heerszuchtige vriend en buurman van George, heeft andere ideeën- – zoals het tewerkstellen van Kelly in het hotel van de Andersons, zodat Mary Anderson bij haar echtgenoot in het ziekenhuis kan blijven. Kelly moet toegeven dat dat een eerlijke oplossing is en wil de hartelijke Mary graag een plezier doen. Maar waarom blijft Nicholas haar slechts zien als de verwende dochter van rijke ouders, die tot niets zinnigs in staat is?
En waarom is hij er voortdurend op uit dat te bewijzen?

€ 0.75

Violet Winspear

Violet Winspear – Een sprookje gelijk (nr. 459)

Wanneer Jane er in toestemt door te gaan voor de vrouw van Pagan Pentrevah, kan zij niet vermoeden welke beproeving haar te wachten staat.

Pagan heeft haar hulp nodig om zich te beschermen tegen Roxanne, zijn laaghartige doch onweerstaanbare ex-echtgenote. Hij wil haar in de waan brengen dat Jane haar plaats in zijn hart heeft ingenomen. Niets is echter minder waar! Hij ziet haar immers als een dom en naïef blondje, dat wacht op de enige, echte, grote liefde. Zodra Jane oog in oog staat met de wereldwijze Roxanne voelt zij zich inderdaad in het niet verdwijnen. Instinctief weet zij dat dit de moeilijkste confrontatie in haar leven wordt!

€ 0.75