Biografie

Author Picture

Krystyna Kuhn

1960

Krystyna Kuhn werd geboren in Würzberg, Duitsland. Ze studeerde Slavische talen, Duitse literatuur en kunstgeschiedenis. Daarna werkte ze eerst als redacteur en vervolgens als uitgever. Sinds 1998 is ze fulltime schrijfster. Afgelopen twee jaar zijn ruim 120.000 exemplaren van haar boeken in Duitsland over de toonbank gegaan.

Boeken van Krystyna Kuhn

Krystyna Kuhn – De storm

Deel 3 van de serie De Vallei

De studenten van Grace College hebben een paar dagen vrij en Chris, Julia, Debbie, Rose en Benjamin besluiten naar Vancouver te gaan. Voor ze de vallei uit zijn, breekt er echter een hevige sneeuwstorm los en krijgen ze een auto-ongeluk. Er zit niets anders op dan lopend terug te keren naar Grace College. Chris vindt dat Debbie zich steeds vreemder gaat gedragen.

Is ze soms bang of is er iets anders aan de hand? Eenmaal terug op Grace College gebeuren er onverklaarbare dingen: er duikt een dvd op met schokkende beelden uit het verleden.

 

Krystyna Kuhn – Het ongeluk

Deel 2 van de serie De Vallei

Sinds Katie op Grace College zit, voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot Mount Ghost, een 3000 meter hoge berg die ver boven alle andere bergen in de afgelegen vallei uitsteekt.

Over Mount Ghost doen vele geruchten de ronde sinds een groep studenten in de jaren zeventig er op onverklaarbare wijze verdween. Katie heeft zo haar eigen redenen om de zware bergtocht te ondernemen en ze is niet de enige. Ook Julia hoopt er een oud familieraadsel te kunnen oplossen.

 

Krystyna Kuhn – Het spel

Deel 1 van de serie De Vallei

Grace College ligt in een afgelegen vallei in de Canadese Rocky Mountains. Het is een eliteschool voor talentvolle jongeren. Maar er gebeuren daar vreemde dingen. Waarom is de school niet terug te vinden op Google Earth?

En wat gebeurde er ruim dertig jaar geleden toen een groepje jongeren werd vermist?