Biografie

Boeken van Charlotte Lamb

engelse dubbeldekker bus vrouw man met krant

Charlotte Lamb – Een man als geen ander (nr. 431)

Kate’s nieuwe baas, redacteur Eliot Holman, mag dan onweerstaanbaar zijn, bij Kate heeft hij weinig succes.

Ook al is het duidelijk dat hij wél in haar is geïnteresseerd. Om haar koele en afwijzende houding tegenover mannen te verklaren, laat Kate iedereen geloven dat zij nog steeds treurt om haar overleden echtgenoot Toby. Niemand weet echter hoe uitgesproken wreed hij haar heeft behandeld. Na zijn dood heeft Kate gezworen zich nooit meer met een man in te laten, en het kost haar weinig moeite deze belofte gestand te doen. Ook al zet Eliot alles op alles om haar uit haar schulp te halen.

Hij is immers een man als alle anderen… of niet soms?

€ 0.75

Charlotte Lamb - Gedreven door verlangen (nr. 462)

Charlotte Lamb – Gedreven door verlangen (nr. 462)

Marisa leeft al weer twee jaar gescheiden van Gabriel, haar echtgenoot, en nog steeds kan ze niet wennen aan het idee getrouwd te zijn.

Gabriel overrompelde haar indertijd met zijn liefde en zijn rijkdom en liet Marisa weinig ruimte om zichzelf te ontplooien. Het feit dat hij haar zag als één van zijn diverse bezittingen, droeg ertoe bij dat ze hem twee jaar geleden verliet. Er is in de tussentijd echter wel iets veranderd! Marisa is genoodzaakt Jamie, haar zoontje, alleen en in armoede op te voeden. Dat heeft haar van een angstig muisje veranderd in een zelfbewuste jonge vrouw, die eindelijk weet wat liefde is. Dan wordt de kleine Jamie ontvoerd. Marisa is ten einde raad en het verschijnen van Gabriel doet daar weinig goed aan…

€ 0.75