Biografie

Author Picture

Antoinette van Heugten

De Amerikaanse schrijfster Antoinette van Heugten studeerde Internationaal Strafrecht aan de University of Texas in Austin. Daarna praktiseerde ze gedurende vijftien jaar in verschillende landen, vooral Scandinavië, Duitsland en Nederland. In 2010 debuteerde ze met Vechten voor Max  waarin ze een voor haar zeer persoonlijk onderwerp aansnijdt: autisme. Van Heugten is moeder van twee autistische kinderen; als geen ander weet ze dus waar ze het over heeft, en dat maakt Vechten voor Max  onweerstaanbaar aangrijpend. Over woede en onbegrip, de schuldvraag en de strijd tegen..

Boeken van Antoinette van Heugten

Antoinette van Heugten – Vechten voor Max (37 IBS Thriller)

Wat doe je als je zoon wordt beschuldigd van moord?

Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. In plaats van beter gaat het daar steeds slechter met hem. Toch kan ze onmogelijk de door de artsen gestelde diagnose accepteren: Max zou agressief en gevaarlijk zijn. Zo kent ze haar zoon absoluut niet! Woedend besluit ze Max weg te halen uit Maitland, maar dan vindt ze hem bewusteloos in een kamer, onder het bloed, naast een jonge patiënt die wreed is doodgestoken.

Max wordt beschuldigd van de moord, en Danielle is de wanhoop nabij. Hoewel alles tegen hem pleit, is ze ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat de werkelijke moordenaar vrij rondloopt.

€ 1.95